Avaliações de Italia Sneek

Avaliações recentes

4.0
Saskua
4 junho 2024

Was allemaal heerlijk

Veldhuizen
29 maio 2024

Omdat het eten hier altijd verrukkelijk is, hier weer besteld ondanks twee keer eerder latere bezorging dan afgesproken. Aangegeven nu graag op aangegeven tijd te willen ontvangen en het eten was net als altijd weer heerlijk èn op tijd! Chapeau!

DeWolff
26 maio 2024

Bedankt voor de heerlijke pizza’s bij onze familiedag! Top

Rudi Bleeker
22 maio 2024

Super eten, snelle levering en goede porties. Top

Ploeg
19 maio 2024

Pizza had absoluut geen lekkere smaak. Hij was flauw en de kip smaakte bedorven. Helaas. Wij halen niet opnieuw hier.

Randy Matitawaer
17 maio 2024

Was heerlijk en super snel geleverd!

Martin van klaveren
11 maio 2024

Ouderwets goed wederom

Rink
8 maio 2024

Het was een romeo volgens mij maar het was een 99% uien pizza

Peter
30 abril 2024
Jochem Miedema
18 abril 2024
Sjerp Twijnstra
13 abril 2024

Lekker van smaak, goed warm en mooi op tijd!

Crissy
7 abril 2024

Altijd prima en snel genoeg. Je krijgt keurig een mail van wanneer je het eten kan verwachten.

Joke stuut
5 abril 2024

Was heerlijk.en tijdstip bezorging prima

Joke stuut
23 março 2024

Was heerlijk!en perfect bezorgt

Irene
21 março 2024

De pizza's zelf waren goed warm en smaakvol. Voor de bezorging helaas 1 ster. We hebben lang moeten wachten voordat het uiteindelijk werd bezorgd, ik heb nog gebeld met de vraag waar het bleef en toen kreeg ik het idee dat ze onze bestelling vergeten waren. Het duurde namelijk daarna alsnog 25 minuten voor het uiteindelijk bezorgd werd. Eenmaal bezorgd was de gevraagde saus ook niet geleverd. Jammer!

Frits Molemkamp
18 março 2024

Alles helemaal goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.Twijnstra
11 março 2024

Het eten was heerlijk, jammer dat het zo snel koud is!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
5 março 2024
Peter
4 março 2024
Ester
4 março 2024

De pizza met shoarma was niet lekker. Het vlees was echt niet goed. Deze pizza hebben we weggegooid. Nadat we het na een hap hadden uitgespuugd 2 andere pizza’s prima! Bezorging prima. Snelle service. .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke stuut
3 março 2024
Mike
25 fevereiro 2024

Was sneller dan verwacht en erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frits Molemkamp
22 fevereiro 2024

Allemaal prima

Loïs D. Terpstra-Verschoof
15 fevereiro 2024

Was heerlijk! Vooral de Turkse pizza met lamsshoarma! Voor herhaling vatbaar🥰

Antina ter Maten
11 fevereiro 2024

Heerlijke pizza, ik vroeg een beetje doorgebakken, en dat kreeg ik!

Anna
8 fevereiro 2024

Op de beloofde tijd bezorgd. Was zoals altijd weer heerlijk.

Adan
6 fevereiro 2024

Eten was perfect en heel lekker helaas well zelf moeten ophalen opnieuw want de bezorgen ging gewoon weg terwijl ik in de deur opening stond the swaaien heeft de well een 1 uur geduurt maar toen was ik zelf ook all gaan halen

Lui
4 fevereiro 2024

Calecone was iets te donker Bezorging was super mooi optijd

Joke stuut
3 fevereiro 2024
Rein
2 fevereiro 2024

4 sterren ipv 5 voor de bezorging aangezien jullie de knoflooksaus blijven vergeten (6e keer op rij nu), maar ik blijf hem gewoon lekker bestellen! One day! 🙏

Laurens
28 janeiro 2024

Uitstekend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin van klaveren
27 janeiro 2024

Ik had de bestelling om 15.00 geplaatst met als bezorgtijd 18.15. Ivm verplichtingen. Eten was perfect alleen moesten nu snel eten omdat het pas 18.50 bezorgd werd dus snel snel

Mark
23 janeiro 2024

Op en top zoals gewoonlijk

Ype Zoethout
10 janeiro 2024

De pizza's werden op onze vraag supersnel bezorgd en de vegetarische 🍕 en de pizza met ham enz. smaakten heerlijk! 😋

Anoniem
8 janeiro 2024

Meer dan 35 minuten te laat en lauw eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annie
7 janeiro 2024

Pizza's waren mooi op tijd bezorgd, maar helaas was 1 pizza niet die wij besteld hadden....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijer
2 janeiro 2024
Nino
29 dezembro 2023
Em
27 dezembro 2023

We hebben meer dan 2,5 uren moeten wachten op onze bestelling. Niet eens excuses hiervoor

Dineke Beerman
21 dezembro 2023
Mariska
15 dezembro 2023

Pizza was goed van smaak en goed belegd. Wel al wat tegen het koude aan helaas. De bezorging was perfect, precies op tijd.

Pizza eter
9 dezembro 2023

De pizza was lauw en de stukken kip erop waren echt koud. Erg jammer. Bezorg tijd van te voren door gekregen, dit klopte precies.

Willem
6 dezembro 2023
****
5 dezembro 2023

Meer als een uur gewacht

Kevin
3 dezembro 2023

Was weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter Postma
26 novembro 2023

Prima pizza

Ik
19 novembro 2023
Joh
17 novembro 2023

Het was heerlijk alleen jammer dat de shaslick en de pizza niet echt meer warm was.

Frits Molenkamp
12 novembro 2023

Alles prima verzorgt, m'n pizza was ook erg lekker. Top. Ga zeker vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingmar
1 novembro 2023

Bestelling was er sneller dan verwacht en alles was super in orde. Aardige bezorger ook!

Van der Veen
25 outubro 2023

Weer half uur te laat en miste Knoflooksaus

Van der Veen
20 outubro 2023

Het was 40 minuten te laat, en koud, we hebben het wel eens beter gehad

Ingmar
16 outubro 2023

Kwaliteit was top! Bodem was lekker knapperig en het was tenminste niet karig belegd. Pizza kwam iets eerder aan dan besteld zelfs. Laatste pluspunt is dat de pizzadoos niet doorweekt was van de olie. Dat kom je ook nogal vaak tegen. Ik beoordeel de pizza met een 9.7

Osinga
14 outubro 2023

Snelle service heerlijke pizza’s

Dijksterhuis
29 setembro 2023
Jacob Klijnsma
23 setembro 2023

Bezorgtijd is wat langer op vrijdagavond, maar de kwaliteit van het eten is gewoon goed.

Alex
22 setembro 2023

Pizza heerlijk Moesten er we bijna twee uur op wachten…….

Annie
17 setembro 2023

Pizza was prima!! Shaslick was niet zo lekker zoet gemarineerd als anders en ik miste de kruiden een beetje over de aardappelschijfjes. Verder lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cathrien
16 setembro 2023

Dit keer waren de pizza's vet (olie) en niet echt gaar binnen in

B.R.Jansen
13 setembro 2023

Ik heb geen fanta gekregen.

Funs
30 agosto 2023
Martin van klaveren
26 agosto 2023

Weer ouderwets genoten van kwalitatief prima bereide gerechten

R c Zijsling
24 agosto 2023
Sander de V
18 agosto 2023

Heerlijke pizza's 👍

Roelof Reen
15 agosto 2023

18:00 besteld, zou om 19:00 komen, kwam pas om 20:15. Verder aardappelschijfjes vergeten, alleen maar patat erbij gedaan.

Reacção a Italia

Beste Roelof, Zojuist hebben we u een e-mail verzonden. Met vriendelijke groet, Team Italia

Martin van klaveren
9 agosto 2023

Normaal gesproken ben ik altijd super tevreden over de kwaliteit. (Dat kunnen jullie ook altijd zien aan mijn beoordeling). Echter deze keer had ik carbonara maar de spek was summier. Of onderweg verloren. Benieuwd of ik ook reactie hierop krijg

Reacção a Italia

Beste Martin, Zojuist hebben wij een e-mail naar u verzonden. Met vriendelijke groet, Team Italia

Lennart
19 julho 2023

Mooi op tijd geleverd en goed eten

Bas
15 julho 2023

Heel slecht dat de blikjes Fernández naar 250ML zijn gegaan inplaats van de 330ML aangezien €2.5 voor 1 blikje wel heel veel is dan.

Nieske
10 julho 2023

Snelle bezorging, smaak was weer perfect!!

Chris
8 julho 2023

Supersnelle bezorging en heerlijke Pizza's 👌👍

Ellen ten Hooven
8 julho 2023

Niks op aan te merken 👍🏼

Fred
7 julho 2023

Prima, maar toch even melden dat er op een pizza een stukje plastic van de kaasverpakking terecht is gekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik heb het gevonden en niet opgegeten.

Hiltsje Jorritsma
7 julho 2023

Eten is goed. Wel jammer dat als je een tijd aangeeft voor ophalen, het altijd een half uur later word bijna.... daar moeten jullie wat aan doen.

Alie de jong
6 julho 2023

Het was wel lekker .

Thierry
4 julho 2023

. Pizza was goed van smaak 👌 Alleen ze waren mijn bestelling vergeten waarop deze 1,5 uur duurde.

Cynthia
4 julho 2023

Was heerlijk. Gratis drankje werd nog nabezorgd! Super service!

S .Twijnstra
1 julho 2023
Vis
1 julho 2023

Pizza zou 19u komen werd 19.40u. Bezorger keek me niet eens aan, maar de shoarma calzone was heerlijk

RS
30 junho 2023

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd, TOP.

A
28 junho 2023
Geke
24 junho 2023

Heerlijke pizza's en vlotte bezorging. Aanrader!

Vincent Elsenaar
24 junho 2023

Er zat een vlieg in mijn pizza , die mee gebakken was. 🤮

Teunissen
24 junho 2023

Vroeg op de middag via de app besteld en bezorgd op het door mij aangegeven tijdstip! (TOP) Zoals altijd, vertrouwd, heerlijk gegeten. Alleen jammer, besteld en betaald , 2 x honing-mosterd saus zat niet in de verpakking. Deze saus is juist zo lekker bij mixed grill. Coca-Cola blikje (gratis?) was een onbekend merk..

Tjitze Jansma
16 junho 2023

Niks mis mee

Henk Walinga
16 junho 2023

Niks aan toe te voegen. Super tevreden!

Ellen
15 junho 2023

Keurig op tijd, goed warm en prima van smaak! Aanrader

Martha twijnstra
11 junho 2023

Top

Hw
8 junho 2023

Maaltijden zijn heerlijk. Eten wordt meestal ruim na de verwachtte bezorgtijd geleverd. Tis blijkbaar druk rond de klok van zes in het weekend en op donderdagavond.

Inge
2 junho 2023

Bijna een uur te laat maar het eten was wel weer heerlijk

STwijnstra
31 maio 2023
Wilfried Nijland
28 maio 2023

Voor het eerst. Maar de pizza was niet koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
23 maio 2023

Eten was een dikke prima! Bezorgtijd was wel erg lang. Verwachte tijd was 18.30, het werd uiteindelijk 19.45. Door drukte kan dat voorkomen, geen probleem, maar ik vraag me dan af (niet alleen bij jullie), waarom er niet even contact wordt opgenomen met de klant. Denk dat je dan meer begrip krijgt. Ik heb nu zelf maar gebeld om te vragen wat de status was. Werd overigens vriendelijk te woord gestaan.

J Nauta
18 maio 2023

Bezorger kon adres niet vinden, waardoor eten koud was. Dat was echt heel jammer. Porties waren goed qua hoeveelheid, maar echt koud

S .Twijnstra
15 maio 2023
A ter maten.
15 maio 2023

Ik had een dubbelgevouwen piza met shoarma besteld. Er zat ham in plaats van soarma. Een beetje jammer. Dat je niet krijgt wat je besteld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willy de Groot
5 maio 2023

Perfect

Jan
1 maio 2023

Pizza was nog iets warm, was eerder klaar dan de rest denk ik. Pizza met rosbief, slechts een plakje. Wordt op deze manier te duur.

Wilfried Nijland
28 abril 2023

Was heerlijke pizza en bezorgt op aangegeven tijd.

Mo
28 abril 2023
Sander Jillings
25 abril 2023

40 minuten te laat, kan gebeuren.. Maar bel dan even.. Is wel zo netjes !! En de bezorger mag zijn handen wel eens gaan wassen.. En nagels gaan knippen !! Of hij werkt overdag als automonteur ??